top of page

Verzendkosten & Levering

De verzendkosten die bij verzending binnen Nederland bij iedere bestelling in rekening worden gebracht voor verzending met PostNL bedragen €6.99De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland in rekening worden gebracht bedragen via DHL €5.95,Het gaat hierbij om pakketten tot maximaal 10 KG. 

Hallo Klein Wereldje streeft er naar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Hallo Klein Wereldje is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers. Hallo Klein Wereldje is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. 

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen.
Hallo Klein Wereldje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

Hallo Klein Wereldje betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Hallo Klein Wereldje worden aangevuld of opnieuw worden gedaan. 

Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen 5 werkdagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden

bottom of page