top of page

RETOURNEREN

Hallo Klein Wereldje doet er alles aan om u een perfect product te leveren.
Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen of niet compleet zijn, dan dient u ons hier zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, per email info@hallokleinwereldje.nl van op de hoogte te stellen. Na de 14 dagen vervalt het recht op herroeping.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen krijgt u binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor het retour zenden van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de vervoerder voor de exacte tarieven. Het retour sturen van een product is voor risico van de koper.

 

De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Retourneren van de fopspeen is geen enkel probleem mits de speen in originele verpakking zit en de verpakking ongeopend is.
Hallo Klein Wereldje zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

Een andere uitzondering op het retourbeleid zijn de gepersonaliseerde producten. De gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

bottom of page